Nieuws, acties en informatie

... Meer bekijkenMinder bekijken

19 uren geleden

Morgen is de fiets naar je werk dag.
Niet alleen wandelen, maar ook fietsen bevordert je creativiteit, verlaagt je stressniveau en verhoogt je productiviteit. Onvoldoende lichaamsbeweging en langdurig zitten kan grote gezondheidsrisico’s veroorzaken. Was je werk te ver weg voor je wandel naar je werk dag? Doe dan mee aan de fiets naar je werk dag. Pak morgen 23 mei de fiets naar je werk.
#fietsnaarjewerkdag #bevordertcreativiteitenproductiviteit #verlaagtstress #fusetrainingen

... Meer bekijkenMinder bekijken

3 dagen geleden

“You don’t want to look back and know you could have done better.” 
Het is nooit te laat om aan jezelf te werken op wat voor een manier dan ook. Wil jij alles uit jezelf halen? Kom dan nu personal training volgen bij Fuse Trainingen! Maak een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te ontdekken. Neem contact op via info@fusetrainigen.nl.
#personaltraining #nooittelaat #fusetrainingen

... Meer bekijkenMinder bekijken

6 dagen geleden

“We bouwen te veel muren en niet genoeg bruggen.” 
Probeer voluit te leven, door nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe projecten te beginnen of onbegane paden te betreden. Misschien is het voor jou ook wel tijd om met een nieuw project te starten en aan jezelf te gaan werken. Fuse Trainingen helpt je hier graag bij! Kijk op www.fusetrainingen.nl voor meer info.
#mentalcoaching #bouwbruggen #starteennieuwproject #fusetrainingen

 

Reageer op Facebook

Bouw jouw brug naar jouw toekomt net begeleiding van Aron van Fuse trainingen

... Meer bekijkenMinder bekijken

1 week geleden

Fuse Bootcamp is een heerlijke workout in de buitenlucht. Wil jij meer energie, fit en sterk worden? En is trainen in de buitenlucht echt jouw ding? Dan is Fuse Bootcamp echt iets voor jou! Tijdens de Fuse Bootcamp train je om je conditie en spierkracht te verbeteren en leer je de buurt op een andere manier ontdekken. Het doel is op een zo efficiënt mogelijke manier, snel resultaat te boeken. Iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.00 in Amersfoort. Tot dan! www.fusetrainingen.nl.
#bootcampseizoen #fusebootcamp # succes #energie #fit #sterk #fusetrainingen #bootcamp #conditie

... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

Wereld astma dag
“It always seems impossible until it’s done”. 
Vind jij het lastig om weer in beweging te komen? Of ervaar jij lichamelijke klachten, omdat je bijvoorbeeld astma hebt, waardoor in beweging komen onmogelijk lijkt. Fuse kan je daarbij helpen. Door te trainen verbeter je je uithoudingsvermogen en zal je meer aankunnen. Met een op maat gemaakt programma kan iedereen meedoen. Benieuwd? Check de website www.fusetrainingen.nl voor meer informatie.
#astmadag #astma #kominbeweging #cesartherapie #nothingisimpossible #programmaopmaat #fusetrainingen

... Meer bekijkenMinder bekijken

3 weken geleden

Fuse oefening van de maand: Renegade row

Dit is een pull-beweging waarbij je voornamelijk je rugspier en core traint.
Deze oefening helpt vet verbranden en je stabiliteit te vergroten. Hierdoor heb je bijvoorbeeld minder snel last van rugklachten. Let bij deze oefening op een goede houding. Je staat in de push-up houding: tenen op de grond, handen op de grond, armen gestrekt en lichaam in één rechte lijn. De uitleg voor de juiste uitvoering vind je op https://fusetrainingen.nl/blog/.
#oefeningvandemaand #renegaderow #vermindertrugklachten #rugspierencore #verbrandenenstabiliteit #fusetrainingen

... Meer bekijkenMinder bekijken

3 weken geleden

´Start where you are. Use what you have. Do what you can’. Heb jij lichamelijke klachten? Vind je het daarom lastig om te bewegen? Fuse kan je daarbij helpen. Met een op maat gemaakt programma kan iedereen meedoen. Benieuwd? Check de website www.fusetrainingen.nl voor meer informatie.
#cesartherapie #startwhereyouare #usewhatyouhave #dowhatyoucan #fusetrainingen

... Meer bekijkenMinder bekijken

4 weken geleden

Fuse wenst jou een fijne Koningsdag!
#koningsdag #fusetrainingen

 

Reageer op Facebook

Ook een fijne koningsdag 👑

Van het zelfde👑👑👑

... Meer bekijkenMinder bekijken

4 weken geleden

Wat is de beste versie van jou zelf? Welke doelen heb je om deze beste versie te worden?  Maak een afspraak bij Fuse Trainingen en “wordt de beste versie van jezelf”!
#mentalcoaching #besteversievanjezelf #personaltraining #fusetrainingen