Nieuws, acties en informatie

... Meer bekijkenMinder bekijken

4 uren geleden

Het blijft langer licht in de avond en de temperatuur gaat omhoog. Ideaal weer om te bootcampen. Fuse bootcamp is iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur. Geef je op voor een proefles via www.fusetrainingen.nl. 
#fusebootcamp #lekkerweer #zomer #fusetrainingen

... Meer bekijkenMinder bekijken

4 dagen geleden

“Accepteer waar je bent en werk hard aan waar je naartoe wil gaan. Geluk zorgt voor succes!”
Waar wil jij naartoe? Wat zijn je doelen? Wil je ergens hard aanwerken? Daar kan Fuse Trainingen je bij helpen. Door middel van personal training kan je hard werken om je doelen te bereiken. Nieuwsgierig? Lees meer op www.fusetrainingen.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvende intake via info@fusetrainingen.nl 
#personaltraining #werkhard #doelen #geluk #succes #fusetrainingen

... Meer bekijkenMinder bekijken

1 week geleden

Recept van de maand: Tajine met kikkererwten & groenten

Veel kruiden combineren goed met veel groenten en maken samen een heerlijk gerecht. Tajine is kenmerkend voor de Noord-Afrikaanse keuken en de naam verwijst zowel naar de aardewerk pot waarin het gerecht bereid wordt als naar het gerecht zelf. 
Wil jij dit gerecht zelf maken? Check dan de blog op de website: https://fusetrainingen.nl/blog/. 
#receptvandemaand #tajine #veelkruiden #noordafrikaans #fusetrainingen

 

Reageer op Facebook

Lijkt mij wel lekker. In ieder geval gezond.

... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

“Ooit zal je er sterker uitkomen. Dus voor nu, glimlach om je worstelingen en lach door je tranen. Ooit komt eraan.“
Heb jij hulp nodig om meer energie te krijgen? Neem dan contact op via info@fusetrainingen.nl of kijk op de website www.fusetrainingen.nl voor meer informatie.
#mentalcoaching #meerenergie #fusetrainingen

... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

Fuse oefening van de maand:TRX Lunge

Een fantastische oefening die de focus legt op de kracht van één been. Naast kracht train je ook andere belangrijke componenten om echt fit te blijven. Wordt dit ook jouw favoriete oefening? Probeer hem uit door de blog te checken op https://fusetrainingen.nl/blog/.
#oefeningvandemaand #trxsplitsquat #fusetrainingen #personaltraining

... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

Zeg eens eerlijk, zit jij wel rechtop op dit moment? Een verkeerde houding kan namelijk vervelende gevolgen hebben in het dagelijks leven. Hoog tijd om daar dus eens op te letten. En dat kan speciaal vandaag tijdens de Dag van de Houding. Deze dag is bedoeld om meer te leren over een gezonde zit- en werkhouding. Wil je hier meer informatie over? Of heb ervaar jij lichamelijke klachten in het dagelijkse leven? Neem dan contact op met Fuse Trainingen via info@fusetrainingen.nl of kijk op de website www.fusetrainingen.nl.
#oefentherapiecesar #dagvandehouding #gezondehouding #fusetrainingen

... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

Petra zit sinds een jaar in de bootcamp groep van Fuse Trainingen. Na jaren niet te hebben getraind, heeft ze nu het plezier terug gevonden in het sporten. Hierdoor voelt ze zich een stuk energieker! Ze besloot zelfs om een 5 km wedstrijd te gaan lopen en heeft deze tijdens de marathon van Amersfoort met verve uitgelopen! Wil jij ook het plezier terug vinden in het sporten? Meld je dan aan bij Fuse Trainingen via www.fusetrainingen.nl. 
#succesmetfuse #fuseenergy #fusetrainingen #bootcamp #fusebootcamp #5kmwedstrijd #marathonvanamersfoort

 

Reageer op Facebook

Trots op mezelf! En fijn om Aron als coach te hebben. Zie ik jullie ook op de bootcamptraining op dinsdagavond. #Amersfoort #nieuwland #bootcamp #sporten #fusetrainingen

Ja super!!! Vind zo knap! Doe het je niet na, toppper!

... Meer bekijkenMinder bekijken

3 weken geleden

Vandaag staat in het teken van de sappige en supergezonde ananas. Een ananas vult enorm en zit vol vitaminen en voedingstoffen. Het kan je bloeddruk verlagen en infecties voorkomen. Ananas geeft je gezondheid een enorme boost. Eet daarom vandaag een heerlijke ananas. Geniet ervan!
#ananasdag #gezond #vitaminen #voedingsstoffen #fusetrainingen

 

Reageer op Facebook

Mmmmmm lekker

Mmmmmm lekker

... Meer bekijkenMinder bekijken

3 weken geleden

“Dreams do not work, unless you do”.
Droom jij ervan om weer zonder of met minder klachten door het leven te gaan? Neem dan nu contact op via info@fusetrainingen.nl of check de website www.fusetrainingen.nl om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.
#cesartherapie #dreams #dromen #minderklachten #fusetrainingen