Personal Training op maat

Gegarandeerd resultaat

Personal training

Fuse Trainingen begint altijd puur bij de basis. Als de basis goed is kan je verder groeien.

Door aan je kracht en uithoudingsvermogen te werken wordt je lichamelijk sterker en fitter en daarnaast zal je merken dat je zelfvertrouwen groeit, hiermee doet de Fuse energy zijn werk. Hierbij houden we altijd rekening met jouw persoonlijke doelstellingen, zodat deze binnen een zo kort mogelijke tijd worden bereikt. Het maakt niet uit hoe druk je bent, we gaan er samen voor zorgen dat de trainingen en adviezen aan jouw agenda worden aangepast. Samen zorgen we ervoor dat er een gezondere leefstijl wordt aangeleerd waar je de rest van je leven plezier van hebt!

Waarin onderscheiden wij ons:

  • Gegarandeerde resultaten;
  • Altijd één op één training en advies;
  • Rug-, nek-, knie- of bekkenklachten
  • Trainen in een personal trainingsstudio of in de buitenlucht;
  • Leefstijl coaching, waardoor je kunt afvallen en je fitter en krachtiger voelt;
  • Sport specifieke training, met name voetbal en volleybal;

Niemand is hetzelfde en veel mensen hebben zelfs meerdere doelen. Daarom is het belangrijk dat iedereen persoonlijke aandacht en een eigen trainingsprogramma krijgt!

Leefstijlbegeleiding

We gaan samen opzoek naar een leefstijl die bij jouw past. Door je leefstijl aan te passen, zullen de resultaten die worden bereikt beter worden vastgehouden en zal je nog meer vooruitgang boeken!

Zie het als een soort opleiding. Een wijze les waarin je een gezonde uitgebalanceerde leefstijl aanleert, die je een leven lang zelfstandig kan volhouden.

Voedingsadvies

Ieder doel die te maken heeft met gewichtsverandering behoeft een aanpassing in je voedingspatroon. Training alleen is niet genoeg, maar ook voeding alleen is niet voldoende.

Training in combinatie met een uitgebalanceerde voeding, die ook na het traject nog goed vol te houden is, zorgt ervoor dat je weer helemaal in shape komt. Wat jouw doel ook is, wij combineren altijd training met voeding (geen dieet!). Dat zie je direct terug in je resultaten!

Werkwijze

Tijdens het intakegesprek (kosteloos) gaan we onder het genot van koffie, thee of water elkaar beter leren kennen. Hierin bespreken we jouw doelen en verwachtingen. Daarbij gaan we kijken of onze werkwijze jouw doelen waar kunnen maken. Tenslotte zal er plan van aanpak worden opgesteld, zodat alles duidelijk in kaart wordt gebracht.

Ben je geïnteresseerd?
Meld je dan nu aan voor een gratis intake!