Personal Trainer Amersfoort

Gegarandeerd resultaat

Personal Trainer in Amersfoort nodig?

Ik help je slanker, fitter, krachtiger of mentaal sterker worden.

DOE NU MEE MET HET PERSONAL TRAINING KICKSTART PROGRAMMA

Afvallen, conditie verbeteren, meer energie, krachtiger worden, een strakke figuur, minder stress, fysieke klachten verminderen… Als personal trainer in Amersfoort help ik al ruim 10 jaar mensen hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Met onze Personal Training programma’s hebben ze allemaal fantastische resultaten behaald. Volg jij?

Personal Training Kickstart programma

 30X Personal training sessies
√  Gratis intakegesprek
 Persoonlijke trainingsschema
 Gewicht- en vetmetingen
 Voedingscoaching
 Leefstijlcoaching


21% korting
Nu € 59,-
per sessie

Herken je je in onderstaande punten?

 • Heb je overgewicht en ondervind je hier hinder van?
 • Merk je dat als je bovenaan de trap staat dat je buiten adem bent en je niet de conditie hebt om alles te doen wat je wil doen?
 • Merk je dat je onzeker bent over jezelf?
 • Ben je niet tevreden met je zelfbeeld als je in de spiegel kijkt?
 • Heb je regelmatig last van rug, nek, knie of bekkenklachten?
 • Merk je dat je snel verkeerde keuzes maakt door dingen die je hebt meegemaakt?

Zou je dit graag willen bereiken?

 • Wil je graag op een gezonde manier afvallen?
 • Wil je je weer fitter voelen en je conditie opbouwen om alles te kunnen doen waar je zin in hebt?
 • Wil je je zelfvertrouwen vergroten?
 • Wil je in shape komen en weer blij zijn met je lichaam?
 • Wil je graag van je klachten af, zodat je beter kunt functioneren?
 • Wil je je mentaal sterker voelen?

 

Kom trainen bij Fuse Trainingen. De Personal Trainer in Amersfoort.

Fuse Trainingen begint altijd puur bij de basis. Als de basis goed is kan je verder groeien.

Door samen met een personal trainer aan je kracht en uithoudingsvermogen te werken wordt je lichamelijk sterker en fitter en daarnaast zal je merken dat je zelfvertrouwen groeit. Door met je voedingspatroon aan de slag te gaan, zul je merken dat je lichaamsvorm veranderd en je lekkerder in je vel gaat zitten, hiermee doet de Fuse energy zijn werk. Hierbij houden we altijd rekening met jouw persoonlijke doelstellingen, zodat deze binnen een zo kort mogelijke tijd worden bereikt. Het maakt niet uit hoe druk je bent, we gaan er samen voor zorgen dat de trainingen en adviezen aan jouw agenda worden aangepast. Samen zorgen we ervoor dat er een gezondere leefstijl wordt aangeleerd waarmee je fantastische resultaten gaat bereiken, waar je de rest van je leven plezier van hebt!

Fuse Personal Training Programma’s

Wanneer je bij Fuse Trainingen komt sporten, heb je de keuze uit een losse les of een strippenkaart met 10, 20 of 30 strippen. Wil je 1 keer per week komen trainen, dan kun je met de 10 strippen 3 maanden trainen, met 20 strippen 6 maanden trainen en met 30 strippen 9 lang maanden trainen. Wil je vaker per week trainen? Dat kan natuurlijk ook, dan doorloop je het trainingsprogramma sneller. Wist je dat je bij Fuse Personal Trainer Amersfoort ook kunt kiezen voor een Duo-programma? Kom met een vriend, collega, buurman, buurvrouw of familielid trainen, dat is niet alleen leuk, gezellig en uitdagend, maar je hebt ook een extra stok achter de deur om te komen trainen en de lessen worden voor jullie allebei voordeliger.

Fuse Personal Trainer Amersfoort Reviews

Ervaringen van klanten van Fuse Personal Trainer Amersfoort

“Sinds 3 jaar sport ik bij Aron, en dat blijf ik ook zeker doen!”

Hij maakt fijne op maat gemaakte schema’s, legt oefeningen goed uit, geeft fijne feedback tijdens het trainen en motiveert je om het beste uit jezelf te halen. Ook past Aron de trainingen goed aan op je wensen, klachten of bijvoorbeeld een zwangerschap. Ik kan trainen bij hem van harte aanbevelen.

Rosalie Laarhuis

“Echt super fijn Aron, jouw begeleiding!”

Aron kijkt als sportcoach heel goed naar wat jouw lijf aankan, en houdt er rekening mee dat je eventueel de keer na jouw sport-uur bepaalde oefeningen doet om niet over je grenzen heen te gaan met blessures tot gevolg! 

Marlies van West

“Ik ben erg blij met de persoonlijke benadering, het oog voor detail en de variatie die Aron weet te bieden.”

In februari 2020 ben ik begonnen met sporten bij Fuse. Aron heeft ruime kennis en ervaring en gebruikt dit om op toegankelijke wijze uitleg te geven bij de verschillende oefeningen. En mocht een keer een bepaalde oefening niet goed bij je passen, dan is er altijd een alternatief voorhanden waarmee hij dezelfde spieren op een andere manier weet aan te spreken.

Pieter Cornelissen

“Met veel plezier en vertrouwen kijk ik wekelijks uit naar een nieuwe training op maat.”

Iets meer dan een half jaar geleden ben ik opnieuw op zoek gegaan naar begeleiding in het sporten. Na meerdere mislukte pogingen ben ik uiteindelijk bij Aron terecht gekomen. Juist omdat ik in mijn topsportverleden gedwongen moest stoppen i.v.m. mentale en fysieke klachten was ik op zoek naar iemand die mij hierin kon begeleiden. Waarbij er voor mij vooral ruimte moest zijn om juist deze angsten en traumatische herinneringen aan te kijken. De brede aanpak van Aron op zowel voeding, training als mentale begeleiding is voor mij de ideale combinatie geweest om het sporten weer leuk te vinden, vertrouwen in mijn lichaam terug te vinden, als ook het leren kennen en aangeven van mijn grenzen. 

Lisa Terpstra

Personal Trainer Amersfoort

Waarin onderscheid ik mij als Personal Trainer in Amersfoort:

 • Gediplomeerd Personal Trainer;
 • Ruim 10 jaar ervaring als oefentherapeut Cesar & Personal Trainer in Amersfoort;
 • Vrijblijvend intakegesprek
 • Tijdelijk Gratis Proefles;
 • Altijd één op één training;
 • Trainingsschema’s op maat;
 • Workouts van 60 minuten;
 • Trainingsschema’s & voeding dagboek via de app;
 • Vaste weegmomenten;
 • Trainen in een personal trainingsstudio of in de buitenlucht;
 • Leefstijl coaching, waardoor je kunt afvallen en je fitter en krachtiger voelt;
 • Gespecialiseerd in rug-, nek-, knie- of bekkenklachten;
 • Gegarandeerd resultaat.

Mijn naam is Aron van den Boom, Personal Trainer in Amersfoort

Mijn naam is Aron van den Boom, oprichter van Fuse Trainingen. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd oefentherapeut Cesar. Ik heb mijn opleiding afgerond op de Hogeschool van Utrecht. In 2018 heb ik de coach opleiding afgerond bij HPC Trainingen & Advies en werk hierdoor als eclectisch mental coach. Ik werk al jaren als personal trainer en oefentherapeut Cesar in meerdere sportcentra en in mijn eigen personal training studio in Amersfoort. Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen op trainings-, voedings- en coachingsgebied. Door deze facetten in te zetten begeleid en coach ik mensen naar een gezondere leefstijl.

‘Mijn motivatie om jou te gaan trainen en coachen is ontstaan toen ik zelf met overgewicht kampte en door een aanpassing in leefstijl begon af te vallen en mij lekkerder in mijn vel voelde komen, zowel fysiek als mentaal’ ‘Samen zorgen we ervoor dat jij je over een tijdje weer top fit voelt!’

>> Meer dan 70 tevreden klanten gingen je voor…
>> Kennismaking & proefles geheel vrijblijvend.

personal trainer amersfoort

Aron van den Boom
Personal Trainer in Amersfoort

Werkwijze van Fuse Personal Trainer Amersfoort

Training op maat

Niemand is hetzelfde en veel mensen hebben zelfs meerdere doelen. Daarom is het belangrijk dat iedereen persoonlijke aandacht en een eigen trainingsprogramma krijgt! Trainen doe je onder begeleiding van een personal trainer, zodat jij op een voor jouw verantwoorden manier kan sporten. Deze trainingen bestaan uit kracht-, uithoudingsvermogen-, mobiliteit-, stabiliteit- en coördinatieoefeningen. De trainingen zullen volledig op jouw behoefte worden aangepast.

Wil jij dus bijvoorbeeld gaan trainen voor een 10 km. hardloopwedstrijd, worden hier specifieke oefeningen voor gedaan. Allereest een stuk uithoudingsvermogen om deze afstand te kunnen rennen, daarnaast zullen er krachtoefeningen worden gedaan om je sterker te maken waardoor je klachten voorkomt.

Heb jij als hoofddoel afvallen, dan zal er binnen de trainingen met name aandacht worden besteed aan krachttraining. Hierdoor zorg je ervoor dat je spiermassa behoudt tijdens een afvalproces en daarnaast verhoog je je ruststofwisseling. Uiteindelijk blijf je hierdoor makkelijker op gewicht. Daarnaast nemen we wel uithoudingsvermogen training mee, want hierdoor zul je extra gaan verbranden. Ook de mobiliteit, stabiliteit en coördinatie zullen we niet vergeten, hierdoor voorkom je namelijk blessures. Doordat de training helemaal op jouw wordt aangepast zul je merken dat je veel resultaat bereikt in korte tijd!

Voedingsadvies

Ieder doel die te maken heeft met gewichtsverandering behoeft een aanpassing in je voedingspatroon. Training alleen is niet genoeg, maar ook voeding alleen is niet voldoende. Training in combinatie met een uitgebalanceerde voeding, die ook na het traject nog goed vol te houden is, zorgt ervoor dat je weer fit, energiek en lekker in je vel gaat zitten. Voeding heeft enorm veel invloed op hoe je eruit ziet en hoe jij je voelt. Ga jij je voedingspatroon optimaliseren zal dit je enorm ondersteunen in het behalen van jouw doelen!

Afvallen

Eén van de grootste problemen in Nederland is het aantal mensen wat te maken krijgt met overgewicht. Ten eerste zien we de trend dat steeds meer mensen zittend werk doen en hierdoor veel minder zijn gaan bewegen. Ten tweede is op iedere hoek van de straat wel eten te verkrijgen wat vaak ook erg bewerkte voeding is. Tot slot is onze slaap kwaliteit verminderd, door de vele extra prikkels die we dag in dag uit krijgen onder andere via beeldschermen.

Deze combinatie zorgt ervoor dat we minder energie verbruiken en meer energie binnen krijgen wat uiteindelijk resulteert in veel mensen met overgewicht. Wil je gaan afvallen dan is het erg belangrijk om extra te gaan bewegen, op de juiste manier te gaan eten en je slaap kwaliteit te gaan verbeteren. Door deze aspecten te combineren zul je gaan afvallen en beter in je vel gaan zitten!

Leefstijlbegeleiding

We gaan samen opzoek naar een leefstijl die bij jouw past. Door je leefstijl aan te passen, zullen de resultaten die worden bereikt beter worden vastgehouden en zal je nog meer vooruitgang boeken!

Zie het als een soort opleiding. Een wijze les waarin je een gezonde uitgebalanceerde leefstijl aanleert, die je een leven lang zelfstandig kan volhouden.

Slaap

Slaap is naast trainen en voeding, één van de steunpilaren om jouw doelen te behalen en een volgende stap naar een energieke en fitter lichaam. Of je nu wilt afvallen of een topsport prestatie gaat leveren, slaap heeft heel veel invloed op het uiteindelijke resultaat. Je zult merken dat als je je slaap optimaliseert je de energie hebt om veel meer uit je dag te halen.

Mentale coaching

Ondanks dat veel doelen op papier met name op fysiek vlak worden uitgesproken, zoals bijvoorbeeld afvallen, fitter voelen en kunnen hardlopen. Toch heb ik gemerkt dat het mentale aspect vaak net zo belangrijk en soms zelfs nog belangrijker is in het behalen van je doelstellingen. Daarom bieden we een basis aan in mentale coaching, hierdoor krijg je sneller inzicht wat je nu tegenhoudt om bepaalde stappen te maken of wordt duidelijk waarom je altijd bepaalde keuzes maakt. Zodra je met deze
stappen aan de gang gaat, zullen je fysieke stappen veel makkelijker worden gemaakt.

Heb je last van fysieke klachten?

Medisch personal trainer Amersfoort

Mocht je te maken hebben met fysieke klachten en toch willen trainen, is het verstandig om dit te doen onder begeleiding van een medisch personal trainer. In veel gevallen is het dan zeker mogelijk om aan jouw doelen te gaan werken. Vanuit mijn oefentherapie Cesar achtergrond vind ik het erg leuk om mensen te trainen en je te laten ervaren dat je in de meeste gevallen, heel erg fit kunt worden ondanks blessures of fysieke beperkingen. Heel veel klanten zijn zelfs van hun klachten afgekomen nadat ze zijn begonnen met trainen bij Fuse Trainingen.

Zit jij vaak achter je computer te werken?

Heb je dan last van rug- of nekklachten van het vele turen naar je beeldscherm? Merk je dat je de focus in de loop van de dag mist om al je werk goed te kunnen blijven doen? En dan hoef ik zeker niet te beginnen over de energie die je nog over hebt na een dag hard werken.

Er is een mogelijkheid dat je zonder klachten achter je computer zit en vol energie de hele dag kunt focussen om alles uit je baan te halen wat erin zit! En ja je houdt ook nog energie over om daarnaast leuke dingen te doen met bijvoorbeeld je gezin of
vrienden!

Klachten tijdens de overgang

Eén van de specialismen van Fuse Trainingen is klachten verminderen die tijdens de overgang ontstaan. Tijdens de overgang (ook wel menopauze genoemd) maak je ook letterlijk een ‘overgang’.
De menopauze markeert het einde van uw vruchtbare periode, waardoor je dus in de overgang zit tussen vruchtbaar en niet meer vruchtbaar.

De overgang is niet zomaar van de één op de andere dag ‘geregeld’. Hier kan tot wel 10 jaar overheen gaan, waarbinnen je last kunt hebben van verschillende klachten. Bij de meeste vrouwen vindt de overgang plaats rond het vijftigste levensjaar. De menstruatie begint in de maanden of jaren voorafgaand aan de overgang al onregelmatiger te worden, doordat de eierstokken minder hormonen produceren. Ondanks dat je er wel veel last van kunt hebben, is de overgang geen aandoening. De overgang is een natuurlijk stadium in het leven van een vrouw.

De klachten tijdens de overgang kunnen zowel lichamelijke als geestelijk tot uiting komen of in een combinatie.

Tijdens de overgang verandert je hormoonhuishouding onder andere door een afname van de oestrogeenproductie. Uiteindelijk zorgt deze verandering ervoor dat je vele klachten kunt ervaren. Veel vrouwen komen in deze periode ook aan en voelen zich hierdoor minder fijn in hun vel zitten. Hormonen zijn waarschijnlijk de reden waarom jij niet meer afvalt of helemaal niet kan afvallen! Niet kunnen afvallen of een stuk minder afvallen dan voorheen heeft misschien helemaal niks met jouw inzet te maken. Het heeft waarschijnlijk te maken met de hormonen in je lichaam

Wacht even…. Wat hebben hormonen te maken met afvallen?
Hormonen besturen veel functies van ons lichaam. Het bestuurt hoe we denken, handelen, gemotiveerd blijven en zelfs hoe onze interne processen werken. En ja, ze hebben dus ook controle over ons afvallen. Geen zorgen! Het is namelijk mogelijk om je hormoonhuishouding weer in balans te krijgen, zodat deze eigenzinnige hormonen weer normaal gaan functioneren. Hierdoor zul je weer kunnen afvallen!

Duo personal training

Wat is er nu mooier dan samen met je partner, vriend, vriendin, je zus of je broer te gaan trainen! Onder begeleiding van personal trainer Aron ga je in een duo training samen trainen, voedingsadvies krijgen en natuurlijk de mentale ondersteuning ontvangen als deze nodig is. Je gaat fantastische resultaten bereiken als je er samen in zit.

Stok achter de deur

Wekelijks afspreken met een personal trainer in Amersfoort geeft natuurlijk een stok achter de deur om daadwerkelijk je trainingen te doen. Samen met iemand sporten geeft dit zeker ook, want als je ergens naar toe aan het werken bent is het makkelijker om net dat beetje extra te geven als je het samen met iemand doet.

 

Veelgestelde vragen over Personal Trainer in Amersfoort

Hoe gaat Fuse Trainingen jou helpen?

Tijdens het intakegesprek (kosteloos) gaan we onder het genot van koffie, thee of water elkaar beter leren kennen. Hierin bespreken we jouw doelen en verwachtingen. Daarbij gaan we kijken of onze werkwijze jouw doelen waar kunnen maken. Tenslotte zal er plan van aanpak worden opgesteld, zodat alles duidelijk in kaart wordt gebracht.

De personal trainingen duren 60 minuten, waarin je met personal trainer Aron, aan de slag gaat met een persoonlijk trainingsprogramma, je voedingspatroon en/of je meer richt op het mentale aspect. Vooral de combinatie van al deze aspecten zorgen ervoor dat jij je persoonlijke doelen kan behalen! In de professioneel ingerichte ruimte staan de nieuwste apparaten en trainingsmaterialen, zodat het jou aan niets ontbreekt bij deze personal trainingen.

Waar haal ik de tijd vandaan?

Nu hoor ik je denken: "Ja hallo, maar ik ben super druk!" Ik weet het. Ik ben ook druk. Maar alleen omdat je druk bent wil dat niet zeggen dat je niet goed voor jezelf moet zorgen met alle
gevolgen van dien. We gaan samen opzoek naar stappen die jij in je dagelijks leven kunt implementeren, je zult zien dat vele kleine stappen heel veel verschil kunnen maken. Maak er dus een prioriteit van om met jezelf aan de slag te gaan en ga ervoor zorgen dat je je energie en fitheid weer op orde krijgt.

Personal Training Amersfoort Nieuwland

Fuse Trainingen heeft een personal training studio die gevestigd is in Amersfoort in de wijk Nieuwland. Het is makkelijk bereikbaar voor mensen uit de wijken Nieuwland en Vathorst. Ook vanuit Hoogland is het eenvoudig te bereiken en het centrum van Amersfoort ligt op ongeveer 15 minuten fietsen. Maak jij gebruik van de snelweg A1 om van en naar je werk te komen? Deze snelweg ligt op ongeveer 3 minuten van Fuse Trainingen en zo is het mogelijk om bijvoorbeeld voor je werk uit of vanuit je
werk eerst nog je training mee te pakken!

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking.

Het is tijd om in actie te komen. Neem vandaag nog contact met ons op:

Bel nu voor een kosteloos kennismakingsgesprek naar:
06 418 479 74 of mail naar info@fusetrainingen.nl

Fuse Trainingen
Aron van den Boom
Personal Trainer Amersfoort

Kruidendreef 56
3824 NZ, Amersfoort

Naam(Vereist)
privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je tips ontvangen om in top vorm te blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, work-outs en gezonden recepten om in topvorm te blijven.

Het is gelukt, leuk dat je mee doet!