Over Fuse Trainingen

Geïnspireerd door de Maori

Wie is Fuse Trainingen

De oprichter van Fuse Trainingen is Aron van den Boom. Vanaf 2013 is hij gediplomeerd oefentherapeut Cesar. Hij heeft zijn opleiding afgerond op de Hogeschool van Utrecht. In 2018 heeft Aron de coach opleiding afgerond bij HPC Trainingen & Advies en werkt hierdoor als eclectisch mental coach. Hij werkt al jaren als personal trainer en oefentherapeut Cesar in meerdere sportcentra. Daarnaast blijft hij zich ontwikkelen op trainings-, voedings- en coachingsgebied. Door deze facetten in te zetten begeleidt en coacht hij mensen naar een gezondere leefstijl.

‘Mijn motivatie om jou te gaan trainen en coachen is ontstaan toen ik zelf met overgewicht kampte en door een aanpassing in leefstijl begon af te vallen en mij lekkerder in mijn vel voelde komen, zowel fysiek als mentaal’

De missie van Fuse Trainingen

Fuse Trainingen wordt geïnspireerd door de Maori, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw Zeeland.

De mens heeft inmiddels de controle over de natuurlijke leefomgeving volledig overgenomen. Dit in het belang van de eigen behoeften. Hierdoor zijn wij als mensen steeds verder verwijderd geraakt van onze oerkrachten, de krachten die we ooit nodig hadden om in onze oorspronkelijke leefomgeving te kunnen bestaan namelijk instinct, intuïtie en eenheidsbewustzijn.

De kracht die de Maori uitstralen, de hartelijkheid in het contact, de krachtige verbondenheid met alles om hen heen die je kunt voelen, de eenvoud, het vermogen om direct ‘to the point’ te zijn, het communiceren met weinig woorden, het gemeenschapsgevoel, het respect voor elkaar en voor de hele leefomgeving, het eenheidsbewustzijn en het vermogen om te leven in de flow van het moment, maakt hen tot een bijzonder en inspirerend volk.

Dit koppelen we terug in onze training en coaching waarbij we terug gaan naar de basis en hierdoor merken we dat mensen zich makkelijker openen. De ruimte die dit geeft maakt dat je al snel jouw ongekende vermogens kunt gaan ervaren. Je voelt je meer in je kracht komen en je krijgt meer besef van wie je in essentie bent.

 

Samensmelting van voeding, kracht, fysiek & mentaal

De Maori leeft op een harmonieuze manier samen met de natuur, dat gaf ons de inspiratie om op een pure manier naar voedingspatronen te kijken die gezond zijn voor het lichaam.

De Maori inspireert ons ook met hun kracht, door de zware arbeid die ze altijd hebben geleverd om samen te kunnen leven met de natuur en hun land te verdedigen. Deze kracht laten we jouw graag ervaren tijdens de trainingen.

Door een samensmelting (fuse) te maken tussen de pure manier van voeding, kracht, fysieke fitheid en je mentaal te coachen, kom je zowel lichamelijk als geestelijke  weer in balans en in je kracht. De kracht die wordt opgebouwd wordt daarnaast teruggekoppeld naar het dagelijks leven, zodat je op een pure en natuurlijke manier gaat bewegen. Op deze manier zullen klachten worden voorkomen en als er klachten zijn zullen deze verminderen of verdwijnen.

De visie van Fuse Trainingen

Wij van Fuse trainingen staan voor een training en coaching die persoonsgericht is op behoud, herstel en bevordering van de gezondheid van jezelf. Zodat er meer mensen een gezondere leefstijl gaan hanteren. Hierdoor ga jij ervaren dat je nog positiever in het leven staat!

Wil je tips ontvangen om in top vorm te blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, work-outs en gezonden recepten om in topvorm te blijven.

Het is gelukt, leuk dat je mee doet!