Hyrox

  Ben jij klaar om jouw fitheid te testen?  

HYROX verovert de fitnesswereld! HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die fitness als hun ‘sport’ beschouwen. Tot dusver was er geen meetbare competitie. HYROX biedt daar een oplossing voor en geeft fitnessliefhebbers een concreet doel. De combinatie van conditie en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

De HYROX competitie

HYROX is een unieke indoor fitnesscompetitie die natuurlijke oefeningen combineert met hardlopen. De race bestaat uit 1 kilometer hardlopen gevolgd door 1 work out en dit patroon herhaald zich 8 keer.

De work outs:

  • Ski Erg
  • Sled Push
  • Sled Pull
  • Burpee Broad Jump
  • Rowing
  • Farmers Carry
  • Sandbag Lunges
  • Wall Balls

Wil jij jouw training naar een hoger niveau tillen en een HYROX-race aangaan?

Bereid je dan goed voor en meld je nu aan bij Fuse Trainingen, zodat je zo fit mogelijk aan de start verschijnt!

>> Meer dan 70 tevreden klanten gingen je voor…

De fitness race voor iedereen

HYROX is een fitnessrace voor iedereen. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1km, gevolgd door 1 functionele work out, die 8 keer wordt herhaald, die plaatsvindt in grote overdekte locaties, waardoor een unieke stadionachtige sfeer ontstaat voor alle deelnemers.

52% van de sportschoolleden noemt fitness nu als hun primaire sport. Fitness is de grootste sport ter wereld en HYROX is het eerste massale deelname-evenement dat dagelijkse sportschoolbezoekers hun eigen race geeft om voor te trainen. HYROX overbrugt de kloof tussen traditionele duursportevenementen met functionele fitness, om een ​​raceformaat voor elk lichaam te creëren.

Verschillende niveau’s

HYROX is echt toegankelijk voor iedereen: Je kan meedoen aan een van de 10 divisies in 4 racecategorieën, met verschillende gewichten en herhalingen, onderverdeeld naar leeftijd, maar met wereldwijde rankings.
Zo is HYROX een competitieve race – niet alleen voor de elite – maar voor iedereen!

Wil je weten welk level het beste bij jou past?
Laat je gegevens achter en krijg persoonlijk advies!

>> Ja, ik wil persoonlijk advies

Harlopen in combinatie met kracht

Sommigen vinden het geweldig, anderen denken er liever niet aan! Een HYROX race bestaat uit 8 kilometer hardlopen, opgedeeld in 8 keer 1 kilometer. We gaan er voor zorgen dat je dat in je training krijgt en bouwen je uithoudingsvermogen op, want je bent gemiddeld 90 minuten bezig om het volledige parcours van HYROX af te leggen. Het is ook belangrijk om het hardlopen te ervaren na het trainen van de benen en armen, dus gaan we tijdens de trainingen de combinaties maken tussen hardlopen na de verschillende oefeningen. Heb je je ooit afgevraagd hoe je rent nadat je een slee van 125 kg 50 meter lang hebt geduwd? Of na je hartslagpieken tijdens 80m Burpee Broad Jumps. Hoe beter je deze onderdelen traint hoe meer plezier je hier aan zult beleven.

Lijkt jou het leuk om je fitness niveau te testen en wil je goed voorbereid aan de start staan?
Meld je dan nu aan!

Aron van den Boom
Personal Trainer in Amersfoort

Train voor HYROX

Ongeacht jouw fitnessniveau, bereid ik je voor op jouw eerste HYROX-race. HYROX is gemaakt als de fitnessrace voor iedereen, maar laten we niet vergeten dat het nog steeds een fitnessrace is die training en voorbereiding vereist, zowel qua kracht als qua uithoudingsvermogen. 8 x 1 km hardlopen en 8 functionele trainingen! De ultieme uitdaging van je lichaam met natuurlijke vaardigheidsbewegingen die maximaal worden getest. Aron van Fuse Trainingen, bied jou tips en tricks om je voor te bereiden.

>> Meer dan 70 tevreden klanten gingen je voor…

Duo training

Wat is er nu mooier dan samen met je partner, vriend, vriendin, je zus of je broer te gaan werken om mee te kunnen doen aan het HYROX event! Onder begeleiding van personal trainer Aron ga je in een duo training samen trainen, voedingsadvies krijgen en natuurlijk de mentale ondersteuning ontvangen als deze nodig is.
Je gaat fantastische resultaten bereiken als je er samen in zit.

Stok achter de deur

Wekelijks afspreken met een personal trainer geeft natuurlijk een stok achter de deur om daadwerkelijk je trainingen te doen. Je voorbereiden op een event geeft dit zeker ook, want als je ergens naar toe aan het werken bent is het makkelijker om net dat beetje extra te geven!

Hoe gaat HYROX voorbereiding van Fuse Trainingen in zijn werk?

Er zal eerste een intakegesprek plaats vinden om te bespreken wat jou of jullie doelen zijn en hoe we dan het beste kunnen gaan trainen! De trainingen duren 60 minuten, waarin je gaat werken aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen, je kracht en waar nodig mobiliteit en stabiliteit. Daarnaast zal er waar nodig voedingsadvies worden gegeven en mentale coaching worden toegepast, zodat jij of jullie zo fit mogelijk aan de start kunnen verschijnen van het HYROX event.In de professioneel ingerichte ruimte staan de nieuwste apparaten en trainingsmaterialen, zodat het jullie aan niets ontbreekt bij deze HYROX voorbereiding.

Geïnteresseerd om mee te gaan doen met een HYROX event? Geef je snel op.

Wil jij graag fit worden en mee doen met het HYROX event? Neem dan contact op met Fuse Trainingen. Tijdens het intakegesprek kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Andere vragen over personal training of duo training bij Fuse Trainingen? Je kunt altijd het contactformulier invullen. Samen zorgen we ervoor dat jij je over een tijdje weer top fit voelt!

Bel nu voor een kosteloos kennismakingsgesprek naar:
06 418 479 74 of mail naar info@fusetrainingen.nl

Fuse Trainingen
Aron van den Boom
Personal Trainer Amersfoort

Kruidendreef 56
3824 NZ, Amersfoort

Naam(Vereist)
privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je tips ontvangen om in top vorm te blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, work-outs en gezonden recepten om in topvorm te blijven.

Het is gelukt, leuk dat je mee doet!