Klompenpad

Ga de uitdaging aan met Fuse! De Fuse uitdaging van deze maand: loop eens een klompenpad. Klompen aan (wandelschoen mag ook), rugzak op en gaan! Wandelen door de polder, over het boerenland en door weilanden. Geniet van het weidse uitzicht, de rust en de natuur. Lopen als work-out, hoe simpel kan het zijn. Wandelen is bijna net zo effectief als fanatiek sporten.

 

Zeldertsepad

Lengte: 6 km

Startpunt: Boerderij De Pol, Zeldertseweg 73, Hoogland

Route: Volg de blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat de route zowel linksom als rechtsom gewandeld kan worden.

Bijzonderheden: De route is gesloten tijdens het broedseizoen tussen 15 maart en 15 juni. En is gesloten tussen 15 november en 15 februari vanwege de beschermde kleine zwaan.

“Wandelen door de polder, over boerenland en langs de Grebbelinie in het buitengebied van Amersfoort. Ontdek het mooie buitengebied van Hoogland. Wandelen door het agrarisch gebied: langs boerenerven en weilanden. Geniet van het weidse uitzicht, de rust en de combinatie van cultuur en natuur. “

 

Derde Erfpad

Lengte: 9 km

Startpunt: Fletcher Hotel Het Witte Huis, Birkstraat 138, Soest

Route: Volg de rode markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat de route zowel linksom als rechtsom gewandeld kan worden.

“Ontdek het mooie buitengebied van Soest. Wandelen door oud boerenland op de overgang van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug naar de weilanden langs de Eem.  Wandelen door verschillende landschappen; de polders in de vallei van de Eem, een oud park, bossen en de stuifduinen van de zanderige Heuvelrug.”

Wil je tips ontvangen om in top vorm te blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, work-outs en gezonden recepten om in topvorm te blijven.

Het is gelukt, leuk dat je mee doet!