Weer vitaal en energiek aan het werk

‘Zo wil ik Wel-zijn’

Er wordt in de huidige tijd een groot beroep gedaan op mensen om op diverse fronten in alle flexibiliteit aan toenemende verwachtingen te voldoen, om meerdere taken te verrichten of om meer en grotere doelstellingen met kortere deadlines te behalen. Mensen ervaren een groeiende werkdruk en een jachtiger bestaan. Dit kan leiden tot psychische en lichamelijke klachten.

Ervaar jij stress, overbelasting, twijfel aan eigen kunnen, een gebrek aan vitaliteit en energie, (over)vermoeidheid, somberheid, verlies van motivatie, verschijnselen van een burn-out en (daardoor) belemmeringen in je inzetbaarheid, dan is het tijd om actie te ondernemen. De gevolgen van een burn-out of uitputting zijn niet te onderschatten, het is dan ook zaak  zo snel mogelijk vitaliteit en energie te herwinnen

Gezond en vitaal naar de toekomst!

HPC Trainingen & Advies in samenwerking met Fuse Trainingen willen jou hierin ondersteunen door het aanbieden van de zesdaagse training ‘Weer vitaal en energiek aan het werk’.

Positieve effecten voor de organisatie zijn:

  • Verhoging van vitaliteit van de medewerker;
  • Meer passie, plezier en bevlogenheid in het werk;
  • Toename in prestatie van de medewerker;
  • Afname van ziekteverzuim;
  • Verbetering in de samenwerking;
  • Vergroting van loyaliteit naar de organisatie.

Positieve effecten voor de werknemer:

  • Het vergroten en/of versterken van vitaliteit, gezondheid, welzijn, en zelfvertrouwen, van een gevoel van ‘in balans zijn’ om alle werkzaamheden weer aan te kunnen;
  • Optimaal leren inzetten van eigen unieke kwaliteiten en talenten.

Deze training wordt op unieke wijze vorm gegeven

  • door de training af te stemmen op jouw persoonlijke doelstellingen;
  • door te werken vanuit een eclectische visie, met een multidisciplinair team dat verschillende methodieken en benaderingswijzen combineert.

Het team bestaat uit trainers die gespecialiseerd zijn in sociaal-/communicatieve vaardigheden en coachen vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en TA (Transactionele Analyse), systeem- en/of contextuele therapie. Daarnaast trainers op gebied van personal training, Cesartherapie, voedingsadviezen, homeopathie, diverse vormen van massage en yoga/meditatie. Mocht er naast deze deskundigheid meer nodig zijn om persoonlijke doelen te behalen, dan wordt hier in voorzien.

De locatie waar de training wordt aangeboden is Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder. Deze rustieke locatie in een bosrijke omgeving met diverse faciliteiten, zoals binnenzwembad, infrarood sauna, relaxruimtes en fitnessruimte, biedt ruime mogelijkheden om aan te sluiten bij individuele behoeftes.

Door het persoonlijk samengesteld unieke aanbod werk je in deze training aan het kunnen uitoefenen van invloed, allereerst op jezelf en daarnaast op je omgeving, opdat je weer vitaal, levenskrachtig en energiek aan het werk kunt. Daarnaast dat je weer plezier en passie gaat ervaren.

Klik hier voor het programma van de zes dagen.
Basistrainers; Herberd Prinsen en Aron van den Boom
Kosten; € 4495,-

Wil je tips ontvangen om in top vorm te blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, work-outs en gezonden recepten om in topvorm te blijven.

Het is gelukt, leuk dat je mee doet!